Nov 13, 2008, 4:21 PM

Всичко се повтаря 

  Poetry » Love
1173 0 38

Какво ли става? Всичко се повтаря.
Така ли ме наказа таз съдба?
Нали те бях превърнала в забрава,
защо отново се яви сега?

Усещам как присъстваш във деня ми.
Във нощите, когато сладко спя.
Не ме остави, ей, не ме забрави,
а маската ти вече онемя.

Не е ли грях отново да се връщаш?
(И образа си, виждам, си сменил.)
Косата ти не е една и съща,
а колко ли със нея си пленил?

Сега ще спя! (Но пак ще се събудя).
В съня поне ще бъдем по-добри.
Какво от туй, че времето си губя.
Какво, че... любовта ни промени!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??