Oct 31, 2006, 10:46 AM

всичко си за мен 

  Poetry
726 0 2

Обичам те, съжалявам за това,
прости ми за тези мои слова.
На този свят само ти единствен беше с мен,
на този свят без теб е първият ми ден!
Приятел истински ми беше, най-добрия в живота мой,
а може би била съм грешка в живота твой?
Всичко споделях, радост, болка и тъга...
Но какво от това? Нали отново съм сама?
Сега, когато всичко свърши,
сега, когато всички чувства ни напуснаха,
си мисля, че ангелите ни напуснаха...
Защо го мисля ли? Помниш ли преди?
Двама наскърбени, двамата щастливи,
двамата назад и отново двамата напред!


Слушай ме сега! Не казвай нищо, замълчи!
Всичко от сърце исках да ти дам,
да не почувстваш това, какво е да си сам!
Дори по отделно да вървим в следващите дни,
винаги до теб ще бъда, запомни!
Дори и с омраза да гледаш моите очи,
те винаги ще те обичат, дори в сърцето да горчи!
Да! В сърцето ще горчи, силно ще боли...
Но знаеш ли? То ще спре да кърви,
болката и самотата горчива убива,
за сърцето спасение няма, то просто умира!!!

© Елен Ривес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??