Jan 9, 2010, 1:22 PM

Всичко в тебе е прекрасно 

  Poetry » Love
1011 1 1

За твоята любов ден и нощ аз прося,
но пак разпънат съм на кръст,
знаеш ли колко болка в мене нося,
болка, която ме превръща в пръст!

Усещам те... толкова наблизко си
и виждам вече много ясно -
душата ти, очите и твoйте коси,
всичко, всичко в тебе е прекрасно.

За теб сега мечтая и копнея -
за ръцете и лицето, за тихия ти глас,
кажи ми, как миг без тебе да живея,
когато изгарям от любовна страст!

Може би е глупаво, че се повтарям,
но искам този свят да е наясно -
за теб, любов, аз пак изгарям
и всичко, всичко в тебе е прекрасно

                 08.I.2010.

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??