Sep 4, 2007, 10:33 AM

Всяка достига 

  Poetry
453 0 9

Всяка твоя дума
ту звънлива
като медена камбанка,
ту пък тежка
като удар с гонг,
сърцето ми достига.

А неизказаната,
е най-смразяващата тишина -
сякаш лед
до болка го присвива...


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??