4.09.2007 г., 10:33 ч.

Всяка достига 

  Поезия
452 0 9

Всяка твоя дума
ту звънлива
като медена камбанка,
ту пък тежка
като удар с гонг,
сърцето ми достига.

А неизказаната,
е най-смразяващата тишина -
сякаш лед
до болка го присвива...


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??