Nov 16, 2011, 11:58 AM

Вяра 

  Poetry » Other
735 0 0

Нямам!

Вяра никому!

Няма вече слабост и наивност!

Зная! Лошо е човек да се зарича!

Зная! Може да греша!

Но в тежко време си личи!

Кой човек е!

Писна ми да получавам аз в замяна

приказки празни и залъгавки!

Не мога с глупости вечно да се занимавам!

Не мога с вас цял живот

да се разправям!

Писнало ми е! И вече зная!

Сам!

Сам ще боря аз живота!

Вяра никому!

Писнало ми е!

Къде отидоха

уважението, сериозността и чистотата?

Обърнахме ги в лицемерие, глупост и подлост!

Нямам вяра никому!

И простете Вие! Моля?!?

Добрите хора! Че така затворен съм към Вас.

Но бедно чадо съм на обществото,

а то отне ми онова безценното...

доброто!

Сам!

Вяра никому!

Сам ще боря аз живота!

© Валентин Гюров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??