Очите ми потъват в тези пирамиди обляни от слънчеви извивки...
Колко много време е попило и още има да извайва...
Вярвам на очите си, на монолитната мисъл на онзи гении..
Да си аватар днес и миналото е магия...
Боли ни когато сме безсилни, но думи към създателя не пестим...
Искаме само, но какво даваме или само, когато трябва...
Всичко е борба за денят, а може и той да безкраен...
Да вярваш, значи душата да е изплетена от надежда...
Мотиви много , но само в добрият поток може да не се удавим...
Вярата е тази, който протяга ръцете на свой бог към теб...
Тя те е създала...
Продължавай да създаваш...
© Мария Чонкова All rights reserved.