Oct 6, 2010, 5:31 PM

Вярната врата 

  Poetry » Love
643 0 0

Не те задържам.
Искаш ли, върви, но аз
ще те очаквам пак.
Кажи ми всичко, даже да боли,
в очите ми ще има пак стрели,
стрели на страст и жажда на живот.
Не е нужно да си съвършен.
Имаш ли душа, ще бъдеш вдъхновен.
Ще търсиш по небето рой звезди,
светлина ще виждаш в две очи.
Ръката ми, протегната към теб,
ще носи жар сега и занапред.
Никой не може другия да спре.
Съдбата неумолимо своите черги тъче.
Там, където грее радостта,
там се връща всяка душа.
Не те задържам, само любовта
ще ти покаже вярната врата.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??