Jan 5, 2007, 11:40 PM

Вярваш ли в чудеса?  

  Poetry
738 0 5
Вярваш ли в чудеса -
за теб ще бъде по-розов света.
Но отчаян ли си вечно, и сърдит за нещо -
нещастията в миг намират те и душата ти умира.

Бъди щастлив и себе си,
вярвай в утрешния ден,
живей все едно всеки ден е последен,
за да бъдеш спокоен и достоен човек!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??