Jun 6, 2020, 12:20 AM

Въдичар и половина 

  Poetry
440 0 1

Купих си шаран от магазина.
Беше килограм и половина.

 

И към язовира се отправих,
и такова селфи си направих,

 

че поне година и полвина, 
ще съм "Въдичар и половина"!
 

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добре, че не си купил скумрия
Random works
: ??:??