Nov 20, 2009, 10:03 PM

Вълк 

  Poetry » Phylosophy
912 0 3

         "Вълк"

Интерактивен текст

 

http://www.vbox7.com/play:84afd701

 

Вълк...

Гледам те...

Следя всяка твоя крачка,

осмислям всеки твой импулс.

 

Дишаш...

Дишаш...

А чувам дебнене и стъпки!!!

Мисля...

и в натрапчивост потъвам...

Схващам!!!

И не ме е страх,

не ме е страх!!!

Боря порива ти с воля.

Настройвам тялото си за атака.

Над-стройвам тялото си за победа

и готов съм да ме побеждаваш,

за да мога теб да победя.

Себе си да победя.

Сенките да победя.

Страх - незнание ли значи?

 

Вълк?

Гледаш ме...

А аз следя те по върха на всеки косъм

и всяко вдишване ловя го.

Не искам да те наранявам,

но ти със сигурност ще ме и нараниш.

Взрив!!!

Скок!!!

Меле и нощ...

 

 

 

© Гари Адамс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми...а нали и всички ние сме вълци!
    Поздрав!
  • към Валя Василева))))
    Вероятно за вълка))))) Но не този от софийската мафия за боклука)))))) И не този със седемте козлета)))))))) Говоря за Хишникът, който дебне зад ъгъла за да те погне със страх и да мълчиш за безобразията на улицата))))))))
  • Стихът и музиката са идеалното съчетание! Харесах!
Random works
: ??:??