Jun 19, 2009, 1:30 PM

Вълшебство си ти... 

  Poetry » Love
647 0 4

Когато те зърна,
    към тебе се втурна
         и в миг те прегърна -
как сладка си ти...

И ти ме посрещаш
     с целувки горещи,
          разпалена пещ си,
която бумти...

Ах, мое момиче,
     как аз те обичам
        и в тебе се вричам -
вълнение си ти...

И ти ме обземаш,
       задъхана стенеш,
          сърцето ми вземаш -
вълшебство си ти...
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??