Когато те зърна,
към тебе се втурна
и в миг те прегърна -
как сладка си ти...
И ти ме посрещаш
с целувки горещи,
разпалена пещ си,
която бумти...
Ах, мое момиче,
как аз те обичам
и в тебе се вричам -
вълнение си ти...
И ти ме обземаш,
задъхана стенеш,
сърцето ми вземаш -
вълшебство си ти...
КА
© Калин Алекс Все права защищены