Обичам те, дори след огромната болка,
след всички онези неспиращи сълзи.
Обичам те и не мога да опиша колко
всичко в мен те иска, всичко в мен скърби.
Обичам те, напук на всяка логика човешка,
която би те пратила в отминалите дни.
Обичам те... и незаслужените удари понесла.
Дявол да те вземе, в сърцето си ми ти!
© Румяна Божилова All rights reserved.