Jul 21, 2006, 10:52 AM

Въпрос 

  Poetry » White poetry
1372 1 9

Защо те сънувам?
Не мога да спя.
А като малко дете обичам
да се сгуша в съня си,
но ти се настаняваш без покана.
Отиди си - сам си отиди.
Така и аз ще съм спокойна,
и ти ще си отидеш гордо.
А щом се насънувам...
Ела тогава...
И ще съм твоя.

© Мая Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??