Sep 23, 2011, 12:14 AM

Въпрос 

  Poetry » Love
837 0 1

Въпросът не е дали ще го намеря,

аз вече знам, че го открих.

И ред в душата ми въведе

с любов, с един написан стих.

Въпросът не е дали ще търся,

аз неочаквано открих.

И мир в сърцето ми доведе
като полъх лек и тих.

Аз знам, че тебе търсих,

и ти тъй неочаквано дойде.

Обичам те! И не мислих,

че тъй ще чувства моето сърце.

Въпросът е дали ще те запазя
и туй прекрасно чувство в мен?!
Питам се ще съхраня ли
щастието във моя ден?!

© Василена Младенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??