Aug 16, 2013, 7:55 PM

Вършец 

  Poetry » Other
441 0 0

На Вършец когато бях

фитнес с групата играх.

На Иванчова поляна

със компания отбрана

брахме билки и къпини.

Болката, за да премине,

ме лекуваха с магнити

и вода пих лековита,

правих вани и масаж.

На планинския пейзаж

всяка сутрин се любувах.

Вечер в барове "спортувах" -

на хорото - Дайчово и право...

Никога не ще забравя:

на Вършец след като бях,

здрава в къщи се прибрах!

© Галина Белинска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??