Nov 23, 2008, 5:51 PM

Върви си, Любов! 

  Poetry
679 0 15

Ще си лягам, Любов,

тази вечер не ми е до тебе.

Много време те чаках да стоплиш,

този покрив без благослов.

 

Не пожела да прекрачиш,

моя праг ти е тесен, Любов.

Върви си, сега уморена съм вече,

играчка нова, иди, потърси си.

 

Пожелай ме, Любов,

тогава върни се обратно...

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??