Nov 8, 2019, 7:30 PM  

Вървя към теб 

  Poetry » Love
730 2 6

Душата ми - безводната пустиня
за тебе тази вечер зажадня!
Целувка дай - за клетник милостиня
и за загубен - пътеводната звезда!

 

Разрошил вятъра косата ти немирна
щастливо-волен към небето полетя...
Вървя към теб със дар - ливан и смирна,
и с преизпълнена с любов душа. 

 

Дали очите ти заспали ще целувам?
Дали ръцете ни ще се сплетат в една?
Знам само, че без тебе боледувам
а с теб ще ме лекува Любовта!

 

Към теб вървя
в душата ми - градина
цъфтят омайни пъстрите цветя. 

 

Не се страхувам, 
в лютата ми Зима
при Теб намерих нежна топлина...

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??