Във рицар аз реших да се превърна
и ето - остър меч си изковах.
Аз всяка нощ със демони се борех,
тях побеждавах - тебе не успях.
В сражения участвах аз хиляда.
И в рицарски турнири все излизах пръв.
Със злите сили не пропусках свада;
проливах нечестивата им кръв.
Съдбата явно победител ме е отредила
и в броня аз се обковах непобедим.
С ръка ти леко ме докосна само...
О, ужас! Тъй съм уязвим!
© Валесион Валесион All rights reserved.
Уж броня, а...не издържа на усмивката на една...жена!
Хареса ми!