Взриви ме! Нереално ме разкъса
на няколко последни обещания!
Не виждаш ли, че времето е късо
и няма как да излекува раните?!
И няма как мечтите да отплуват
спокойно към несбъднатите спомени...
и няма как с души да се сбогуваме
без любовта, живяна, но прогонена!
С последното дихание изречено
не те отхвърлям – искам те, дописана
чрез казаните истини, наречени
на чувството, с което си орисана!
© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.
Взривоопасно!