Feb 16, 2024, 9:20 AM

Ябълка 

  Poetry » Humour
93 1 0

Днес харесах ябълка една.

Бе узряла, сладка и красива.

Но отблизо беше за беда

ябълката твърде зле червива.

 

Спомних си, че имам си дърво,

ала да го гледам ме мързеше.

Мислех си защо и за какво

щом на слънце то само растеше?

 

И така, обичай любовта,

а не напразно някакви обекти!

Че тя е със неземна красота.

Обектите - понякога с дефекти.

 

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??