Днес харесах ябълка една.
Бе узряла, сладка и красива.
Но отблизо беше за беда
ябълката твърде зле червива.
Спомних си, че имам си дърво,
ала да го гледам ме мързеше.
Мислех си защо и за какво
щом на слънце то само растеше?
И така, обичай любовта,
а не напразно някакви обекти!
Че тя е със неземна красота.
Обектите - понякога с дефекти.
© Таня Гулериа Все права защищены