Apr 14, 2008, 9:58 AM

ягоди 

  Poetry » Parody
1186 0 3

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Ягоди, сметана -

тази вечер ще ядем.

После до зарана

аз и ти ще се...

(вдъхновяваме един от друг;)

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??