Dec 24, 2022, 11:23 PM

Яйца със захар 

  Poetry » Love
730 1 8

Кекс разбъркваш с канела и орехи.
Навън е студено, заскрежени са къщите.
Всички думи с теб изговорихме.
Остаряха телата ни,
ние пак сме си същите.
Малко тъжно е. Ароматно е.
Доживяхме поредната зима.
Благодатно е и приятно е,
на любов ми ухае, любима!

 

 

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??