Sep 13, 2008, 10:35 PM

Юначе - първолаче 

  Poetry » For kids
2721 0 9

ЮНАЧЕ  -  ПЪРВОЛАЧЕ

 

Мамино юначе -

мило първолаче,

 

раничко ще ставаш -

да не закъсняваш.

 

Пъстрото букваче

ще ти е другарче.

 

Буквите щом знаеш -

всичко ще узнаеш.

 

Сполука, юначе,

мило първолаче!

 

ЧЕСТИТ  ПЪРВИ  УЧЕБЕН  ДЕН, МИЛИ  ЮНАЧЕТА - ПЪРВОЛАЧЕТА!

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??