Mar 8, 2014, 11:34 AM

За 8-ми март 

  Poetry » Love
587 0 1

На жената нежна,
пъстра китка от цветя аз ще подаря,
с  нежност и любов ще я даря 
и обичта си топла с нея аз ще споделя!  

Честит 8-ми Март, мили дами! :) 

© Кали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??