Apr 25, 2014, 10:03 PM

За да чувствам Рая... 

  Poetry
294 0 1

Тъй разстилат се във мен неща,
само Бога във съня ми знае,
пазя светлото насред нощта,
Той със утрото ще ме венчае.


Чувам песните в букет цветя,
някой гроба ми със тях обърква,
даже виждам, че е пак жена,
незаплакала във близка църква.


Как мечтаех да умра в деня,
в който Господ ще строи безкрая
и отново истински да се родя,
за да чувствам вечността във Рая!


© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чувствай, Васил...

    Поздрав за хубавия стих!
Random works
: ??:??