Feb 2, 2005, 12:29 AM

За да те имам (5) 

  Poetry
926 0 0

Любовта материална
безпощадно
е и имàне
и е úмане,
създаващи проблеми.

За да те имам.

Дилемата е как да те нямам/имам
едновременно след като
ТИ
си и Светлината (мрака),
си и Любовта (омразата),
си и Свободата (оковите),
си и Всичкостта (нищото),
си и Безкрая (ограниченото).
ТИ
си и съществото неземно,
нетърпящо скобите...

За да те имам.

В един миг намирам решение на
проблема -
пробуждам се,
просветва ми,
провиденцирам,

провокирам,
продуцирам,
проектирам се и с крясък се
провиквам.

Превръщам името ти в блясък
и те дарявам на Вселената.

Превръщам името ти в блясък
и те дарявам на Вселената.

Превръщам името ти в блясък
и те дарявам на Вселената.

И ТЕ ИМАМ!

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??