Mar 5, 2007, 11:55 AM

За добро или за лошо... 

  Poetry
1266 0 1

Защо не ме остави да си тръгна?

Защо дойде до мен и ме прегърна?

Нима така по-лесно ще ни бъде?

 

“Върви си!” защо не каза...

“Махай се!” защо не каза...

Защо направи избора ми по-труден...

 

Добър приятел каза, че ще имам...

Но любовта ти искам аз да имам.

Не можеш да ми я дадеш, ми каза...

 

За добро или за лошо, аз се предадох.

Може би за лошо пак ти се отдадох...

А може и добро да е... приятел верен ти останах.

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • така е...това е живота...
    поздрав
    но прегледаи третата строфа струва ми се че може да стане и по-добре
Random works
: ??:??