Feb 17, 2017, 9:26 AM

За и против 

  Poetry » Other
310 0 4

За лятото

на всичко съм съгласна,

но тъй като не идва то, 

на зимата съм бясна. 

Виж, крия се в удобното легло.

 

В скафандъра 

наречен стая, и аз не знам защо,

случаен поглед на врабец

наднича, провлачвайки

премръзнало крило.

 

Търкулва се,

като изпечена погача, 

денят, ухаещ на планински писти.

По-топли от бълбукащ чай

са само сладките ти устни.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??