Oct 23, 2007, 7:52 PM

За мама и тате 

  Poetry
1351 0 4
За мама и тате

И двадесет и четири години минаха.
Все заедно ви виждам всеки ден.
Толкова лета отминаха.
Толкоз ядове, неволи, но и радостни...
…прегръдки потъващи във плен.

Децата ви пораснаха,
поеха смело своя път.
Научихте ги да обичат,
да се радват на света.

А сега е вечер,
както толкова много преди,
когато вие с пръстени обрекохте
да сте щастливи, заедно завинаги.

И двадесет и четири години минаха.
Не по - стари, по - мъдри сте сега.
Ние, децата ви заминахме,
но помнете, ще сме винаги със вас във мисълта.

И мислим за вас безспирно.
Обичаме ви, това искахме да кажем точно сега!
И надяваме се, след още толкова години
да гордеете се вий със нас пред всяка срещната душа!


(На този ден преди 24 години.... Обичам ви!)

23.10.2007

© Рефицул All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Обично посвещение, браво, щастливи родители с такива деца!
  • "С чаши по ръба със захар окрасени
    и шампанското, пенливо, с обич разлято.
    Наздраве двигам за тях двамата навеки!
    Нека и ние изпием по едно за любовта!"

    Благодаря ви, догодина за сребърната трябва да им мислим нещо специално
  • Хубаво посвещение!Поздрав!
  • Прекрасно стихтворение!
    Те заслужават твоята обич.
    Ти си прекрасно момче! С обич.
Random works
: ??:??