Oct 31, 2008, 10:43 AM

За миг 

  Poetry
646 0 1
За миг

За миг да те погледна,
   ще виждам винаги образа ти ясно.
За миг да чуя гласа ти,
   цяла вечнолст ще гали слуха ми.
За миг ако те прегърна,
   ще се отпусна в нежна топлина.
За миг ако ме обикнеш,
  ще ти подаря моята съдба.



31.10.2008г. 01:34                                                                             Радослав Балев Янчев

© Радослав Янчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ех тия мигове!!!!
Random works
: ??:??