Apr 12, 2009, 1:09 PM

За Мони 

  Poetry
1040 0 2

За Мони
Ти за мене си една,
една-единствена жена.
Ти си моята звезда,
която си е с мен дори и през деня.
Знай, че всичко си за мене ти -
слънце, радост и сълзи.
Искам да ти кажа аз едни неща,
че ще те обичам дори да си накрай света.
Ти си, знай, дарена с неземна красота
и голяма доброта.
Затова ти казвам, мила,
че си единствената на света.
Имам нужда аз от теб сега,
липсваш ми,
знай това.
Искам отново да те видя,
да ми покажеш свойта красота,
с която ти успя да плениш моята душа.
Съкровище, без теб не мога...
Без теб сърцето ми е пълно със отрова...
Моля те, спаси го!
Ти си моята противоотрова.
С нетърпение аз чакам следващия път,
когато отново ще докосна твоята страхотна плът.
Знаеш - животът е една игра...
Mислел съм и аз така,
докато не открих любовта!
Любовта - това си ти!
Мойто утро, мойто слънце,
дори и моите мечти.
Желая те аз не само за сега!
Искам те дори и след края на живота.
Да съм с теб завинаги - това е моята мечта!
Мечта, която дава смисъл да живея.
Съжалявам, че не съм до теб -
скоро и това ще е така.
Ще съм до теб и ще те дарявам с мойта топлина.
Ти си неземен ангел,
който е дошъл да учи хората на доброта
и да дарява мен с любовта
и с неземната си красота.
Без тебе няма, знай, живот,
няма дори и капчица любов.
Обичам те сега...
Сега и след това!
Казвал съм ти го -
казвам ти го и сега!
Ще те обичам и дарявам с любовта,
дори и след смъртта!

© Георги Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??