Dec 2, 2011, 7:39 PM

За последен път 

  Poetry » Love
1001 0 1

За последен път сълзи в очите ми блестят.
За последен път лъжи в ушите ми кънтят.
За последен път доверявам ти се,
за последен път прекланям ти се.
За последен път обичам те,
за последен път проклинам те.
За последен път мразя те,
за последен път заклевам те.
За последен път пея ти,
за последен път викам ти.
За последен път сънувам те,
за последен път обричам те.
За последен път дойде в дома ми,
за последен път спря дъха ми.
За последен път целувам те
и за последен път прегръщам те.
За последен път умирам
и тайнично живея.
За последен път плача и се смея.
За последен път чуваш гласа ми...
За последен път... отивам си, не чу ли?!

© Мария Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??