Mar 2, 2013, 7:38 AM

За последно 

  Poetry » Love
503 1 0

                                         Тръгвам си!
                               Не ме изпращай, спести си го.
                               И този път се провалихме, признавам го...
                               Какъв ще бъде краят, знаехме го,
                               но трябваше поне малко да боли...
                               Наранихме ги, знаеш нали?
                               Отивахме си, връщахме се обратно...
                               Не знаехме какво правим, то бе видно!
                               Уж се искахме, а накрая пак се наранявахме взаимно,
                                        но този път, за последно....
                                Само едно запомни!
                                Не повтаряй грешките ни, недей!
                                Поне сега я обичай, не я отблъсквай...
                                И аз ще се опитам с него! 

© Аби Станева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??