Целунах приказния принц.
Той пък в жаба се превърна.
И приказката ми като принцесата - побъркана.
Намерих тайнствения ключ от пещерата на богатствата.
Отварям - вътре пълно с′ злоба.
Не ви го искам златото тогава -
щастлива ще съм даже да съм гола.
Срещнах даже Змей Горянин.
Оказа се приятно гущерче.
В гората се разходихме със него двамата
и доста рок послушахме.
И приказката ми като принцесата -
побъркана ...
А може би такива днес са всичките.
Не се предавайте на драмата,
докато можете - обичайте!
© Надежда Кръстева All rights reserved.