Oct 28, 2008, 10:26 PM

"За щастието и целта" 

  Poetry » Other
447 0 1
Имаше той мечта,
дори за нея проля сълза,

но едва сега разбра,
че вяра трябва, а не сама мечта.

Изготви план
и започна голямата промяна,

с бързи стъпки
 към целта се устреми,

искал той Света
към по-добро да промени.


Постигнал всичко, що си пожелал,
години минали и остарял,
а от живота важно нещо сам разбрал,

че щастието не е само в постигането на целта,
а и в пътя, по който се върви
с любовта в ръка.

© Венцислав Огнянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??