Nov 28, 2012, 4:16 PM

За старите приятели 

  Poetry » Civilian
530 1 0

Приятелите ми са днес от училище.
И от тогава те са винаги при мен!
С приятелства човек не се насища
и на приятелствата си остава фен!

И ако някъде случайно някой срещна,
припомняме си пак за онзи златен век,
оставяме да чака мъката отсрещна
и се прегръщаме със този мой човек!

Потапяме се ний във спомините детски
и преизживяваме онези скъпи дни!
Мечтите ни са пак наивни и всесветски,
пак сваляме със прашките звезди...

И думата за нас ще си остане дума!
И тайните си пак ще пазиме до гроб!
И нищо, че не се пресрещат наш'те друми,
то старата ни дужба пак ще бъде "топ"!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??