Feb 26, 2010, 7:11 PM

За теб 

  Poetry » Love
749 0 0

Сърцето, което те Обича,
всяка вечер се съблича
пласт по пласт.
Това е...

страст

© Едно Такова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??