За теб пиша поредни редове,
на теб ги поднасям от сърце.
И моля те помни завинаги
приятелството, което Господ ни дари.
Нека така, както до сега,
живяха нашите сърца,
обичта ни да остане за вечни времена.
Дори в някой мрачен ден
да потъна в гроба студен,
не забравяй за мен.
Защото за тебе и жестокия ад
ще превърна в прекрасния рай.
Мрачното небе
ще превърна в красиво море.
Повехнали поля
ще засадя с цветя.
За теб в огъня ще скоча
И ицяла армия ще поваля.
За теб дори сърцето си ще дам,
само и само ти да си останеш там!
© Владимир Петков All rights reserved.