Прегръщам те с обич
и от сърце ти благодаря!
Затова, че още те има,
светлина в сивите дни.
Припомни си младежките години,
лудешки бяг под вятър любов.
Трабанчето, колата на мода,
а ти смело с твоя шевролет...
И днес спомените са живи,
за изживяната младост с усмивка.
Животът ни не беше само радост,
но беше пълен и щастлив живот.
И пак сме тук! И пак сме с тебе двама!
И двама ще останем ний до край!
За нас с теб раздяла друга няма.
Освен смъртта, кога ни раздели...
© Елена All rights reserved.