2.11.2014 г., 17:29 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
472 0 3

Прегръщам те с обич

и от сърце ти благодаря!

Затова, че още те има,

светлина в сивите дни.

 

Припомни си младежките години,

лудешки бяг под вятър любов. 

Трабанчето, колата на мода,

а ти смело с твоя шевролет...

 

И днес спомените са живи,

за изживяната младост с усмивка.

Животът ни не беше само радост,

но беше пълен и щастлив живот.

 

И пак сме тук! И пак сме с тебе двама!

И двама ще останем ний до край!

За нас с теб раздяла друга няма.

Освен смъртта, кога ни раздели...

 

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, че сте ме прочели, мили приятелки ! Нека любовта е винаги до Вас!
  • Да живее любовта! Поздравявам те, Ели!
  • Красива, мечтана обич! Бъди винаги щастлива и обичана !
Предложения
: ??:??