Jan 11, 2022, 1:17 PM

За теб 

  Poetry » Love
486 0 0

Във съня си името ти нежно ще шептя, над сърцето ми ще властваш вечно. 

А на яве силно с глас ще го крещя, към теб отнесох се човечно. 

 

Може би проклятие си ти за мен? 

За теб душата си продадох. 

Може би от мъка уморен, но никога не те предадох. 

 

Застани отново гордо срещу мен и с думи искрени ми го кажи. 

Че никой друг не заслужава, моите разплакани за теб очи. 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??