Jul 4, 2008, 4:29 PM

За тебе, мили... 

  Poetry
1074 0 2

Обичам те! Искам да го изкрещя!
За мене ти си най-хубавото нещо
на този свят, на таз земя!
Защо от мене ти си тръгваш?
Защо оставяш ме сама?
Нима за тебе аз не знача нищо?
Нима измама била е любовта?
А помниш ли онзи ден дъждовен,
в който ти до мен седя?!...
Нежно целуваше ме, а от мене
нямаше по-щастлива на таз земя!
Съжалявам, мили, за всяка моя грешка!
Моля те... Прости!
Съжалявам, казвам ти го откровено,
макар да знам, че те боли!
Сърцето ми на парченца е сега
и от очите ми стичат се сълзи!
Без тебе аз не искам да живея!
Без тебе нямат смисъл моите мечти!
И на колене пред тебе аз ще падна,
ще хвана твоите ръце...
Да ми простиш аз на всичко съм готова...
Дори бих пробола моето сърце...
Обичам те... Моля те, не го забравяй,
дори утре с друга да си ти!
В моето сърце ти ще бъдеш вечно...
За теб ме ще спре да ме боли!






© Тери Герова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много ми хареса!6 от мен
  • Силна си и ще оцелееш!!! Болката с времето ще се заглуши, а може и напълно да затихне, ако намериш друг като него... Не падай на колене, бъди силна!!! Много емоционален стих, силно болезнен...
Random works
: ??:??