Oct 26, 2009, 2:18 AM

Забранена любов 

  Poetry » Other
731 0 4



очите ти са

с цвят на дъжд

вишнев цвят

около теб

пеперудено-свенливо

не спира вали

до сърцето си

в кърпичка с монограм

криеш своята любов

защото

в твоя тайнствен

и кристален свят

за теб е забранена

тя

малка Чийо

 

 

 

 

 

 

"Мемоарите на една гейша"

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??