Dec 1, 2009, 8:19 AM

Загубих ли те?! 

  Poetry » Other
645 0 3

Загубих ли те?!

Докато във себе си се суетя?

Загубих ли надеждите,

мечтите си лудешки?

Загубих ли крилете, с които

се научих да летя

и в мислите ти вмъквах се,

почти и безпогрешно?!

 

Загубих ли те?!

Не! И по-добре не питай!

Сега си сигурен,

че повече боли!

От вчера, и от днес,

дори от ...утре,

когато пак ще търся

себе си във ...теб.

И ...в онзи ъгъл на сърцето,

в който ме прикри.

 

Загубих ли те?!

Може би не съм.

Но как да разбера,

сама се чудя?

(А някога ми сваляше

звезди...)

Притихвам, в себе си -

все още ще те търся.

Дори да те загубя

в суетата си, отново.

Тогава ще съм сигурна,

- ще те намеря,

в кауза, която не дотам

загубена е още!

 

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??