Sep 9, 2016, 10:51 PM

Загърби правилата 

  Poetry » Love
275 0 1

Загърби правилата

 

Моя бременна болка.

Моя временна слабост.

Буря зимна, нахлула през август.

Вместо с малка двуколка,

на ръце понеси ме

към тъй близките, кратки години.

 

Не повтаряй играта.

В непрестанна борба

всеки носи си свойта съдба.

Загърби правилата.

Нека всеки поеме

на плещите си своето бреме.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??