Загърби правилата
Моя бременна болка.
Моя временна слабост.
Буря зимна, нахлула през август.
Вместо с малка двуколка,
на ръце понеси ме
към тъй близките, кратки години.
Не повтаряй играта.
В непрестанна борба
всеки носи си свойта съдба.
Загърби правилата.
Нека всеки поеме
на плещите си своето бреме.
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados