Oct 6, 2018, 11:17 PM

Загърната в мечта 

  Poetry
303 0 0

ЗАГЪРНАТА В МЕЧТА

 

В утрото си свежо, или мрачно,
търся, поглеждам далечна вечерта,
витая във деня - илюзия прозрачна,
път, живот, надежда, или съдба.

 

Всичко е вплетено в пъпка любов,
в блага усмивка, обич и вяра.
Дали ще я опърли огън суров,
или цвят разкошен ще разтваря.

 

Под шала кадифен на вечерта
душите и сърцата се събличат.
Аз се загръщам в цветна мечта
и стихове започвам да пиша.

 

06 10 2015

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??